Personal Branding Advies: Hartstikke waardevol

Zeer deskundig en prettige vrouw, goed en leuke workshop gevolgd! Begin oktober hebben een vriendin en ik een kleur en imagoadvies dag gehad bij Larinda. We hebben er heel veel aan gehad.  De voorbereiding en uitvoering was hartstikke professioneel en toch ook toegankelijk.  We hadden het gevoel al onze vragen te stellen (niets was te gek) en we hebben er heel veel aan gehad.  Ik weet beter met welk type en kleur kleding ik mijn werk kan uitvoeren en ook mijn casual outfits zijn er ontzettend op vooruitgegaan. Als zelfstandig ondernemer is dat hartstikke belangrijk en sowieso als persoon natuurlijk hartstikke waardevol.

MariskaOrganisatieveranderaar & Gedragskundige

Personal Branding Advies: Mijn kledingbudget is gehalveerd

Mijn vraag aan Larinda was: “Na vijf jaar studeren en hard werken ben ik op de positie die ik voor ogen had. Mijn voorganger was altijd goed gekleed. Hoe zorg ik ervoor dat ik het perfecte imago dat hij achterlaat evenaar of zelfs voorbij streef.” Larinda bracht met verve en deskundigheid mijn karaktereigenschappen en de context in beeld. Zij gaf mij een helder en persoonlijk advies. Ik dacht een grote garderobe nodig te hebben, maar nu ik weet waar ik op moet letten is mijn kledingbudget gehalveerd. Ik koop alleen nog wat bij mijn uitstraling past.

MariëlleCEO

Kleuradvies & Kledingadvies: Vrouwen moeten positiever naar zichzelf kijken

Wat een gezellige en leerzaam consult. Naast mijn mooiste kleur leerde ik dat ik mijn persoonlijke stijl vast moet houden bij het winkelen. Nu ken ik mijn eigen stijl en weet hoe ik deze vorm kan geven. Iedere vrouw zou zo’n kleuradvies en kledingadvies moeten volgen. Vrouwen moeten positiever naar zichzelf gaan kijken en dat heb ik vanmorgen ook geleerd.

TiniTuindersvrouw

Workshop Kleurenanalyse: De voorbereiding was al een feestje!

Met moeders en dochters hebben wij de workshop kleurenanalyse inclusief lunch gevolgd.
De voorbereiding was al een feestje! We genoten van alle aandacht, het lekkers en de ontspannen en leerzame middag.

EllenOndernemer

Personal Branding Advies: wat bij jou als persoon past

Larinda geeft duidelijke adviezen waar je echt wat aan hebt en zelf meteen mee aan de slag kunt. Ze helpt je met je personal brandig, en weet erg goed verbinding te leggen tussen je innerlijk en je uiterlijk. Zodat het advies ook echt bij jou als persoon past. En ze is bovendien een erg prettige vrouw, die je advies geeft maar ook zeker in je eigen waarde laat!

EstherDirecteur Video marketing bedrijf

Imagoadvies: aanrader voor persoonlijke en zakelijke vragen

Het was een buitengewone nuttige en prettige ervaring. Deskundig, zorgvuldig en effectief loodst ze je door de diverse onderdelen heen. Fijn om te ontdekken dat ik intuïtief al veel goed deed voor mij, nog fijner is nu snappen waarom ik dat deed. Nieuwe inzichten, handige tips en leerzame ervaringen, kortom, een aanrader! Zowel voor persoonlijke als zakelijke vragen.

TinekeTrainer & coach dementiespecialist

Kleurenanalyse: Hier voel ik mij goed in, ik zie dat deze kleurenanalyse werkt

2 jaar geleden volgde ik met zussendag ergens in Nederland een workshop kleur & stijl. Ik kreeg toen te horen dat ik een zomertype was met gedempte koele kleuren. Ik was niet zo blij met het kleurenpasje dat ik kreeg, ik vond het een saai palet.

Nu ik een persoonlijke kleurenanalyse heb gedaan met het analysesysteem van Unique Kleur & Stijl komt er een heel andere uitslag uit de kleurenanalyse. Ik ben een contrasterend lentetype.

Hier voel ik mij goed in, ik ben tevredener en kan me erin vinden. Larinda geeft met haar persoonlijke advies op een fijne, rustige manier complimenten maar ook zegt ze wat anders kan. Ik kon veel vragen stellen en kreeg goede uitleg en tips. Doordat Larinda mij echt mee laat kijken zie ik nu hoe een kleurenanalyse werkt en dát het werkt.

WillemijnVerzorgende

Workshop: Stijlvol ouder worden

Omdat ik tegen de 50 loop merk ik dat mijn figuur verandert en mijn haar wordt grijs. Larinda gaf mij zekerheid en deskundige adviezen hoe ik kleiner kan lijken en voor mijn big issue, mijn kapsel kreeg ik praktische tips zodat mijn kapsel het best bij mijn gezichtsvorm past. Ook kreeg ik tips over het effect van het toepassen van mijn gezichtslijnen in mijn kleding. Het was voor mij een eyeopener dat accessoires bij mijn lichaamsbouw moeten passen.

Het was een praktisch stijladvies en al mijn vragen kon ik stellen. In een skype-gesprek kreeg ik na drie weken nog meer antwoorden op vragen die bij mij boven kwamen.  Een aanrader voor iedereen die de 40 is gepasseerd!

LouraBed en Breakfasthouder

Kleuradvies en kledingadvies: Actief mee bezig

Het advies van Larinda zorgt ervoor dat ik nu actief met mijn garderobe aan de slag kan. Op een betrokken manier legt zij alles uit tot ik begrijp waarom zij het advies geeft. Hiermee gaat zij een laagje dieper dan ik had verwacht.

CarolineDocent

Over de drempel

Het professionele advies haalt mij over de drempel om meer uit te proberen. Ik hoef mijn eigen stijl niet te veranderen maar kan mezelf blijven en heb meer mogelijkheden. De kleding in mijn kast is goed te combineren.

FleurCEO